Fastelavn 2015

Mandag d. 16. Februar holdt vi endnu engang fastelavnsfest i Fribørnehaven Yggdrasil.

Det blev en rigtig dejlig dag, med tøndeslagning, fastelavnsboller, sang og hygge. Alle børn og voksne var festligt klædt ud og vi blev delt ind i tre grupper (De 2-3 årige, de 4-5 årige og de 5-6 årige). Det at dele børnene op i tre aldersopdelte grupper, giver større grad af nærvær og mindre ventetid til børnene.

Vi fik hjælp af forældrene til at bage lækre fastelavnsboller og nogle forældre var også med i festlighederne på dagen. En dejlig tradition som vi ser frem til hvert år.

 

fastelavn mm 059 fastelavn mm 056 fastelavn mm 055 fastelavn mm 054 fastelavn mm 050 fastelavn mm 043 fastelavn mm 045 fastelavn mm 046 fastelavn mm 048 fastelavn mm 049 fastelavn mm 039 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA