3. og 4. klasse kom og læste for os.

Vi er så heldige i børnehaven, at vi sommetider får besøg af de store skolebørn. De kommer og læser gode historier for os og bagefter leger vi og spiser madpakker sammen, det er super hyggeligt. Denne gang fik vi også sunget sange for hinanden, til glæde for både de yngste og de ældste.

Når vi er er sammen med skolebørnene styrker vi vores fællesskab på tvær af alder, hvilket går rigtig godt i tråd med vores grundvig koldske værdigrundlag. Vi oplever en gensidig respekt mellem børnene, et nærvær og at de er godt engageret i hinanden. De ældste vokser med opgaven og de yngste får nogen at se op til.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA