Februar 2015

 

Februar startede vi med at fejre børnehaves 4 år fødselsdag. Det blev en dejlig dag, hvor skolen kom og sang fødselsdagssang for os, vi fik gave og besøg af rigtig mange søde forældre. Vi startede dagen med morgenbrød, kage og kaffe, så der blev hygget i stor stil.

I februar har vi også fejret Runes 6 års fødselsdag og Gustav H.´s 5 års fødselsdag her i børnehaven, det blev også et par hyggelig fejringer.

Vi har fået en del aflagte juletræer til vores legeplads – de giver anledning til mange timers god leg. For børn er der rigtig mange gode ting ved at lege med gamle juletræer. Børnene bruger fx juletræerne til at slæbe rundt på, ride på, gemme sig under, splitte ad og hive i – alt sammen gode elementer der er med til at styrke motorikken. Børnene bruger deres muskler, kreativitet og de foretager god og værdifuld motorisk planlægning ved leg med juletræerne. Samtidig skaber de et godt og afvekslende legemiljø. Så et juletræ er ikke bare et juletræ 🙂

Til fællessamling om fredagen har vi også haft nogle gode oplevelser sammen i februar. Børnene har optrådt på skift, med eventyr, sang og skuespil. Fredagssamlingerne er super hyggelige og rummer en stor grad af fællesskab for alle.

Alle børn har også været på tur, hver uge som de plejer. Gode ture (men også lidt kolde…). De ældste børn har startet maxigruppen op, sammen med Dagmar; Anne og Anita. De mellemste børn har været en del i skoven med Mette og Lisbeth og de yngste har øvet i at gå på række og besøgt ænderne, sammen med Trine og Karin.

Og ud over alt det ovenstående, så har februar også budt på massere af hygge, det første frugt ude og de første varme solstråler kan nu mærkes, så vi glæder os til at tage hul på marts.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAfastelavn mm 027fastelavn mm 030fastelavn mm 031fastelavn mm 034fastelavn mm 035OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA