Marts 2015

Så er marts måned gået her hos os i Yggdrasil Fribørnehave. Vi har haft en dejlig måned, med massere af gode oplevelser og de første rigtige forårsdage. Det betød dage hvor vi spiste madpakkerne og frugten ude og dage hvor vi har tilbragt flere timer udendørs ind indendørs.

I Marts havde vi også en masse påskesjov og hygge. Vi fik klippet påske- og forårspynt, påskeharen kom forbi og spredte sine æg og Skrappe Rosa Påskefryd kom forbi for at finde ud af, om børnene i denne børnehave, vidste noget om påske…

Ellers har måneden stået på dejlige ture ud i det fri. De mellemste børn og de yngste børn har på skift være ovre ved naboen for at se den lille kalv der blev født og hønsene. Der var også tur til naboens halmloft for mellembørnene, mens de yngste var ude og fodre heste med rugbrød. Maxi var to tirsdage i træk i Mammen, for at lave gymnastik og motorik – alt sammen dejlige oplevelser, som hygger og giver massere af fællesskab.

Fællessamlingerne om fredagen bød på optræden af de yngste børn, med sangen “En kort en lang…” efter de havde haft fokus på rim og remser i en periode. Maxi optrådte med “Sørøverkongen Jonathan” og vores meget unge Christopher optrådte, sammen med Aske og guitaren. Alt sammen rigtig hyggeligt og en god markering af, at nu er det snart weekend.

Til slut har vi fejret tre fødselsdage i Marts. Asta O. blev 5 år, Anna blev 6 år og Sebastian blev 4 år – stort tillykke til dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA