December 2014

Vi har de sidste to uger arbejdet i tre forskellige juleværksteder. Det har været hyggeligt og sjovt. Vi har arbejdet i værkstederne på skift, der var bageværksted, dekorationsværksted og hemmelighederværksted. Alle har også været på tur for at finde skovnissen – den er en lille drillende fyr, men den er også rar, da den har pebernødder med til os. I december, har vi dagligt julesamling, hvor vi høre hvad Nisse Thor, Mogens eller Skæg har lavet hjemme ved børnene, det er super hyggeligt. Vi synger også og åbne julekalender.Jul2014 001 Jul2014 002 Jul2014 003 Jul2014 004 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA