Billeder

Vi opdatere ikke vores billeder på hjemmesiden, men henviser til vores facebookside eller vores billedskærm i entréen.

—–

Oktober måned der gik

Så gik Oktober her hos os i børnehaven. Igen har måneden budt på ture ud af huset, for både Maxi børnene, mellemgruppen og årgang 12. Oktober måned har også budt på en masse hygge og samvær med børnene. Vi havde en rigtig hyggelig efterårsferie her i børnehaven, hvor vi blandt andet lavede græskar, malede og lavet Halloween glas.

Sidst her i oktober har vi også startet et nyt projekt op, nemlig kunst uge hvor temaet er kreative fugle. 

På tur til Lisbeth

Mandag d. 23/6 var de mindste fra børnehaven på tur hjem til Lisbeth, som er pædagog her i børnehaven. De tog bussen ned i byen, hvilket var en oplevelse i sig selv. Hjemme ved Lisbeth blev der rigtig hygget, og turen var en god oplevelse for alle.

 

Hverdagen i Børnehaven

I dette album vil der løbende komme billeder op fra hverdagen i Gudenådalens Fribørnehave. Det bliver billeder af de ting vi går og sysler med, billeder af leg både inde og ude, og billeder som kan give et indtryk af livet i børnehaven.

 

Bedsteforældre-fisketur.

Den 17/06 var maxigruppen på fisketur. Det var de ikke alene for næsten alle havde deres bedsteforældre med. Der blev fanget små vanddyr, leget, spidst madkurv, og nogle var heldige at fange nogle store fisk som kunne spises!

 

1-1-2 Dag

Onsdag d. 4/6 var Maxigruppen til 1-1-2 dag i nordisk park i Viborg. Her lærte de, hvad man skal gøre, hvis der opstår brand eller lignede. Derudover fik de lov til at se forskellige udrykningskøretøjer helt tæt på!

 

Besøg fra skolen

Mange af børnene i børnehaven har ældre søskende, der går på Gudenådalens Friskole, så det er ikke uvant, at vi får besøg 🙂

 

Søndersø-løbet

Tirsdag d. 27/05 blev der afholdt søndersø-løb hvor 09’erne deltog. Her er billeder fra dagen!

Fødselsdag

Her er lidt billeder fra 09’ernes  og 08’ernes fødselsdagsturer i Juni.

 

Yggdrasil-mysteriet!

I to uger har Yggdrasil Fribørnehave ladet sig inspirerer af “Ramasjangmysteriet” og holdt deres egne mysterie uger. Dette bød på to store mysterieture, hvor hele børnehaven var afsted, og en masse små mysterie-ture!

 

Yggdrasil besøger Nøddelund (Børnehaven skiftede i 2016 navn til Gudenådalens Fribørnehave)

Onsdag d. 7/5 drog alle børn og voksne fra Yggdrasil mod nøddelund. Her skulle vi besøge en gård, som rummede mange forskellige slags dyr: kaniner, katte, køer, næsebjørne, lamaer og meget meget mere! Børnene fik lov til at komme helt tæt på mange af dyrene, og alle nød dagen i fulde drag.

 

Forårsspiring

Om foråret i Yggdrasil har vi fokus på haven. Den skal lues ukrudt, gødes og der skal plantes afgrøder, som vi kan nyde godt af, når de bliver modne. Desuden for børnene lov til at plante en pralbønne og en solsikke hver i deres egen lille kasse.

 

Maxigruppen på tur

Billeder fra maxigruppen på tur (vil løbende blive opdateret)

 

Melodigrandprix

Så har der været melodigrandprix på Gudenådalesnfriskole. Her skulle  Yggdrasils musikalske børn selvfølgelig deltage! Med deres egen sang og hjemmelavede trommer stillede hele børnehaven op foran forældre og børn fra GUFS! Det var en dejlig dag med smil og glæde. Og vi vandt endda en pris for “Bedste børnehave sang” 😉

 

Forårsfornemmelser

Vi nyder foråret i Yggdrasil, især når solen skinner. Her er lidt blandede stemningsbilleder af hvordan vi nyder det (ofte) gode vejr 🙂

 

Superhelte-tur

d. 27 februar var årgang 09 på superheltetur til Gudenådalens friskole. Her udfordrede børnene deres motoriske kunnen igennem leg og fantasi. Det var en dejlig tur med smil og solskin, så det kunne ikke være bedre.

Fastelavnsfest i Yggdrasil

Her er billederne fra fastelavnsfesten 2014 i Yggdrasil børnehave.

Højtlæsning

På Gudenådalens friskole var der i uge 8 og 9 emner uger. Lillemellem havde læse-uger hvor de havde særligt forkus på at læse. De kom derfor over i børnehaven for at øve sig i at læse højt. Det var en super dag, som det også kan ses på billederne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Skriv et svar